Video: Eller huggede pucken ind i nyt nederlag

Lars Eller kom på måltavlen for 12. gang i sæsonen, da han udlignede til 1-1 i Montreal Canadiens’ lørdagskamp mod New York Rangers. Målet var dog en ringe trøst for canadierne, som tabte med 5-2.

Montreal Canadiens har på ingen måde fået den sæson, den canadiske storklub havde drømt om. Holdet kom forrygende fra start og snakken om den første Stanley Cup-titel siden 1993 blussede op. Siden er det gået voldsommere ned ad bakke for klubben, end nogle havde drømt om, og lørdag løb Canadiens ind i sit fjerde nederlag i fem kampe.

Hjemme i Bell Centre blev Montreal skudt i sænk af New York Rangers, som tog sin tredje sejr i træk efter en formidabel anden periode, som newyorkerne vandt med hele 4-1. Lars Eller havde ellers givet Montreal-fansene håb om et godt resultat, da han med syv et halvt minut til pause udlignede den 1-0-føring, J.T. Miller havde sikret gæsterne tidligt i kampen.

Eller var først over en løs puck foran gæsternes mål, og han huggede den resolut ind bag Antti Raanta, som vogtede Rangers-målet. Det var Ellers første point i otte kampe og 23. i sæsonen.

Se målet her:

Lars Eller fik hele 19:50 minutters istid i lørdagens kamp, hvor han havde to skud på mål, tre hits og et nul i plus/minus-statistikken.

New York Rangers holder med sejren et forspring på fire point ned til Pittsburgh Penguins i kampen om andenpladsen i Metropolitan Division. Penguins vandt lørdag med hele 7-2 over Detroit Red Wings i en kamp, hvor Nick Bonino og Phil Kessel lavede fem point hver for pingvinerne.

Detroit er til gengæld i problemer efter pointtabet. De ligger i øjeblikket under slutspilsstregen og er i skarp duel med Philadelphia Flyers, som sidder på den sidste wildcard-plads i Eastern Conference. Heldigvis for Red Wings tabte Flyers lørdag med 2-1 til Arizona Coyotes og holdene har derfor begge 85 point. Philadelphia har dog spillet en kamp færre end Detroit.