Nyheder

Video: Danske drenge forbereder sig til deres livs kamp

Der venter de 23 spillere på det danske U20-landshold en oplevelse for livet, når de fredag aften møder værterne fra Canada i kvartfinalen ved U20-VM.

Danmark spillede sine indledende kampe i Toronto, og her lykkedes det de unge løver at få point i tre af sine fire kampe, hvilket var nok til at sikre en billet til kvartfinalen. Her venter Canada, som er på hjemmebane i verdens ubestridt største ishockeynation.

Der vil altså være tusindvis af entusiastiske tilskuere på lægterne, når de danske spillere fredag aften træder ind på isen, og for første gang i turneringen vil størstedelen af dem ikke være på danskernes, som det ellers har været tilfældet indtil nu, hvor canadierne har været vilde med de undertippede danskeres præstationer.

Fredagens kvartfinale spilles i også Air Canada Centre i ishockeyhovedstaden Toronto, hvor canadierne kommer til efter at have spillet sine indledende kampe i Montreal. Du kan her tage med de danske drenge en tur rundt i byen og ind i Air Canada Centre, hvor de forbereder sig til aftenens kamp, som uanset resultatet bliver en enorm oplevelse.

20150102 Preparing for the QF from Danmarks Ishockey Union on Vimeo.

Top