Video: Danske drenge forbereder sig til deres livs kamp

Der venter de 23 spillere på det danske U20-landshold en oplevelse for livet, når de fredag aften møder værterne fra Canada i kvartfinalen ved U20-VM.

Danmark spillede sine indledende kampe i Toronto, og her lykkedes det de unge løver at få point i tre af sine fire kampe, hvilket var nok til at sikre en billet til kvartfinalen. Her venter Canada, som er på hjemmebane i verdens ubestridt største ishockeynation.

Der vil altså være tusindvis af entusiastiske tilskuere på lægterne, når de danske spillere fredag aften træder ind på isen, og for første gang i turneringen vil størstedelen af dem ikke være på danskernes, som det ellers har været tilfældet indtil nu, hvor canadierne har været vilde med de undertippede danskeres præstationer.

Fredagens kvartfinale spilles i også Air Canada Centre i ishockeyhovedstaden Toronto, hvor canadierne kommer til efter at have spillet sine indledende kampe i Montreal. Du kan her tage med de danske drenge en tur rundt i byen og ind i Air Canada Centre, hvor de forbereder sig til aftenens kamp, som uanset resultatet bliver en enorm oplevelse.

20150102 Preparing for the QF from Danmarks Ishockey Union on Vimeo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.