Unge profiler scorede hattricks i målfest

To af NHL’s unge forwardtalenter blev noteret for hattricks, da Carolina Hurricanes søndag besejrede Edmonton Oilers i noget af en målfest.

Hurricanes vandt kampen med 7-4 efter et forrygende comeback, hvor hjemmeholdet scorede seks mål i træk på godt og vel 17 minutter. Det var ellers Edmonton Oilers, der startede bedst. Bundholdet i Western Conference kom foran med 3-0 otte minutter inde i anden periode på to mål af Ryan Nugent-Hopkins og et af Jordan Eberle.

Carolina fik udlignet inden midterperioden var omme med scoringer fra Alexander Semin, Elias Lindholm og Jeff Skinner. I løbet af de første syv minutter af tredje periode nettede værterne yderligere tre gange. Målene blev sat ind af Andrej Nestrasil, Jeff Skinner og Elias Lindholm.

21-årige Ryan Nugent-Hopkins, der blev valgt som den første af alle i 2011-draften, fuldendte sit hattrick midt i tredje periode, men Oilers kom aldrig tættere på sejren. Til sidst satte 20-årige Elias Lindholm, der blev draftet som nummer fem overall i 2013, pucken ind i et tomt Edmonton-mål, og svenskeren blev dermed noteret for sit første hattrick i NHL.

Lindholm diskede desuden op med to assists, og noterede sig således for hele fem point i kampen. Nugent-Hopkins lavede også en assist, og Edmontons vicetopscorer er nu oppe på 43 point i denne sæson. Canadieren kan dermed stadig nå op i nærheden af sin pointtotal fra sidste sæson, hvor han lavede 56 point i 80 kampe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.