TSN: Så mange point laver NHL-danskerne i denne sæson

Foto: Dinur

Det varer ikke så længe, før NHL går i gang igen, og både klubber og forskellige medier er i fuld gang med at analysere den kommende sæson.

TSN er et af dem, og den store og toneangivende tv-station har i går bragt en “projection” over de 300 mest scorende spillere for 2018/19-sæsonen. Det betyder ganske enkelt en slags forudsigelse af, hvordan topscorerlisten kommer til at se ud. 

Interessant er det med dansk perspektiv at se, hvordan TSN vurderer de rød-hvide spillere i ligaen. 

Ikke overraskende er Nikolaj Ehlers øverst. Han står til at ende som nummer 44 på NHL’s topscorerliste. Han står til levere 65 point (27 mål og 38 assister). 

Helt nede som nummer 197 (15 mål, 25 assister) finder vi Mikkel Bødker, der altså i den kommende sæson tørner ud for Ottawa Senators. 

Lige efter med 38 point (16 mål, 22 assister) er Frans Nielsen som nummer 212 med et “forudsagt point” mere end Oliver Bjorkstrand, der ifølge denne rangering står på 37 point og en placering som nummer 221.

Selvfølgelig er Stanley Cup-vinderen Lars Eller også med på listen, men helt nede som nummer 285. Han er forudset til at lave 15 mål og 17 assister og holder sig dermed lige inde i top 300.