Toronto fyrer træneren

Toronto Maple Leafs ligger i øjeblikket til at gå i slutspillet, men klubbens spil og mangel på stabilitet har ikke været tilfredsstillende, og derfor har canadierne tirsdag valgt at fyre head coach Randy Carlyle.

– En af de ting I alle har hørt mig sige siden træningslejren er, at vi gerne vil se en vis form for stabilitet. Jeg tror, at vi alle kan blive enige om, at vi har været inde i nogle gode stimer, men jeg synes ikke, at jeg kan stå foran jer og sige, at vi har været stabile, siger Maple Leafs’ general manager David Nonis om baggrunden for at fyre 58-årige Randy Carlyle.

Carlyle kom til Toronto godt midtvejs i 2011/12-sæsonen få måneder efter, at han blev fyret af Anaheim Ducks. Det lykkedes den canadiske træner at føre Maple Leafs i slutspillet i den efterfølgende sæson, men canadierne røg ud til Boston Bruins i første runde. Sidste år missede Toronto slutspillet.

Toronto indtager lige nu den sidste slutspilsplads i Eastern Conference, men den canadiske klub, som er verdens største ishockeyklub, har kun et enkelt point ned til Boston Bruins på den forkerte side af slutspilsstregen. Toronto har vundet tre af sine seneste 10 kampe.

Assistenttrænerne Steve Spott og Peter Horachek overtager indtil videre ansvaret på Torontos trænerbænk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.