To Nielsen-assister i vigtig sejr

Frans Nielsen lagde op til to scoringer, da New York Islanders tirsdag besejrede Tampa Bay Lightning med 5-2 og hentede sin sjette sejr i de seneste syv kampe.

Nielsen leverede et flot oplæg til 2-1-målet midtvejs i anden periode, da den danske center fakede et skud og i stedet lagde pucken til rette for Mikhail Grabovski, som forholdsvis ubesværet kunne passere den tidligere Islanders-målmand Evgeni Nabokov, der vogtede Tampa Bay-målet.

Islanders vandt midterperioden med 3-0 og førte 3-1 før tredje periode, hvor Nielsen igen var på spil. I powerplay fandt danskeren backen Lubomir Visnovsky, som sendte et slagskud afsted fra blå linje. Brock Nelson rettede skuddet af, og bragte newyorkerne foran med 4-1.

Lightning fik reduceret kort efter, men kom aldrig tættere på, for midt i perioden scorede Casey Cizikas kampens sidste mål til resultatet 5-2. Det resultat betyder, at Islanders holder snor i Pittsburgh Penguins, som tirsdag vandt med 4-0 ude over Montreal Canadiens.

Islanders ligger på andenpladsen i Metropolitan Division med tre point op til Penguins. Lightning er på andenpladsen i Atlantic Division med bare et enkelt point op til Canadiens på førstepladsen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.