To danske scoringer rakte ikke til sejr

Frans Nielsen og Mikkel Bødker kom begge på måltavlen, da de lørdag var i aktion i NHL, men alle de tre hold, der havde danskere på isen, tabte deres kampe.

Frans Nielsen åbnede scoringen for New York Islanders, som spillede en fremragende første periode mod St. Louis Blues. Islanders førte med 3-0 ved første pause, men Blues vandt anden periode med 3-1 og satte trumf på i tredje periode, som gæsterne vandt med 3-0.

Dermed kunne St. Louis rejse fra Long Island med en 6-4-sejr, og rutinerede Martin Brodeur, der er den mest vindende målmand i NHL nogensinde, fik dermed sin første sejr i NHL i en anden trøje end den med New Jersey Devils’ logo.

Frans Nielsen spillede næsten 19 minutter og fik udover målet også sikret sig en assist på John Tavares’ powerplayscoring i anden periode. Nielsen kunne dermed sætte to point på kontoen i en kamp, hvor han dog var -2.

Mikkel Bødker fik 17 minutter på isen for Arizona Coyotes, som kom bagud allerede efter 58 sekunders spil i hjemmekampen mod Boston Bruins. Bruins scorede også kampens andet mål, og Coyotes nåede aldrig op på siden af Boston igen. Bødker reducerede til slutresultatet 5-2 i powerplay fem minutter og 41 sekunder inde i tredje periode.

Jannik Hansen var også i aktion lørdag, men de måtte også forlade isen med nederlag. Hansen og Canucks tabte 5-2 på udebane til Toronto Maple Leafs, mens Canadiens uden Lars Eller tabte med 4-1 i Dallas.

Mikkel Bødker topper fortsat danskernes interne topscorerliste i NHL, mens efter lørdagens kampe er Frans Nielsen kun et enkelt point efter sin landsmand.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.