“The Crosby Show” slukkede Flames

Sidney Crosby var i hopla for Pittsburgh Penguins, som fredag var på besøg hos en af sæsonens største positive overraskelser, Calgary Flames. Den canadiske superstjerne sikrede pingvinerne en 4-0-sejr.

27-årige Crosby har været udfordret i denne sæson, hvor han blandt andet havde en lang række af kampe uden point, da han var ramt af fåresyge. Nu rykker Pittsburgh-stjernen dog mod topscorerlistens førsteplads, som lige nu indtages af Chicagos Patrick Kane og Philadelphias Jakub Voracek.

Crosby sikrede sammen med målmand Marc-Andre Fleury Pittsburgh sejren, da holdet gæstede Calgary Flames. Først satte Crosby sin forholdsvis nye kædekammerat David Perron op til 1-0-målet og i anden og tredje periode lukkede han selv opgøret med målene til 3-0 og 4-0.

De tre point betyder, at Crosby nu er noteret for 56 af slagsen i sæsonen. Det er kun to færre end Kane og Voracek, og Sidney Crosby er dermed igen i spil til at vinde topscorertitlen, som han før sæsonen var storfavorit til at sikre sig.

Pittsburgh rykker med sejren forbi New York Islanders i tabellen, og pingvinerne fører nu Metropolitan Division med et point ned til Frans Nielsens mandskab. Islanders har dog spillet en kamp færre end Penguins. Calgary ligger fortsat til at gå i slutspillet, selvom holdet altså ikke fik point ud af fredagens kamp.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.