Svensker vil vinde Stanley Cup med ny klub

Svenske Viktor Stålberg har allerede vundet Stanley Cuppen en gang i sin karriere, og nu vil den 29-årige forward forsøge at gøre det igen med sin nye klub New York Rangers.

Viktor Stålberg er begyndt på et nyt kapitel i sit ishockeyliv denne sommer. Efter et mislykket ophold hos Nashville Predators, som endte med at købe svenskeren ud af sin kontrakt med klubben, har den hurtige wing skrevet under på en et-årig kontrakt med New York Rangers.

Stålberg har vundet ishockeysportens mest eftertragtede trofæ – Lord Stanley’s Cup – en gang i karrieren. Det skete i 2013, hvor svenskeren spillede for Chicago Blackhawks, men står det til Viktor Stålberg, så står ham og hans nye holdkammerater i New York Rangers med trofæet, når næste sæson er forbi.

– Det er surrealistisk at vinde Stanley Cup. Det er et stort øjeblik i dit liv, og du vil altid prøve det igen, fordi det var så fantastisk. Jeg vil gøre det igen. Det er derfor, jeg er her, siger Viktor Stålberg til BlueshirtsUnited.com.

Viktor Stålberg har spillet 338 kampe og lavet 132 point i sin NHL-karriere. Han har spillet mod New York Rangers flere gange, og mener, at han passer ind på holdet, og at Rangers kan spille med om mesterskabet i den kommende sæson.

– Når du har spillet mod Rangers i de seneste sæsoner, har du kunne se, at de var et af de bedste hold i ligaen. Jeg tror, at jeg passer godt ind. Deres spillestil passer til min spillestil, og de har chancen for at vinde det hele. Det passer mig rigtig godt, siger Stålberg.

Den svenske wing får en årsløn på $1,1 millioner i næste sæson. Det er beskedent i forhold til de $3 millioner han fik om året hos Nashville Predators.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.