Subban debuterer for Bruins

En interessant spiller får fredag aften sin NHL-debut for Boston Bruins. Det sker, når 21-årige Malcolm Subban vogter målet for Boston i udekampen mod St. Louis Blues.

Malcolm Subban har vist sig som en solid målmand i AHL i de seneste sæsoner. Han har hele tiden været set som fremtidens mand i Bruins-målet, siden klubben draftede ham i første runde i 2012, og fredag kan han tage sine første skridt mod en stor karriere i NHL.

Selvom Malcolm Subban uden tvivl er en dygtig målmand, så er hans efternavn nok det, der gør ham mest interessant. Det er nemlig ingen hemmelighed, at Malcolm Subban er lillebror til Montreal Canadiens-stjernen P.K. Subban, og det tegner nogle interessante perspektiver for fremtiden.

Montreal Canadiens og Boston Bruins er to af de absolut største rivaler i NHL, og deres indbyrdes opgør er nogle af ligaens mest intense. Hvis Malcolm Subban med tiden bider sig fast i positionen mellem stængerne, hvor han har en hård konkurrent i finske Tuukka Rask, vil opgørerne bestemt ikke blive mindre imødeset, når der vil være en brødreduel til at hælde yderligere benzin på bålet.

I første omgang skal Malcolm Subban dog vise, at han kan stå distancen mod Blues. Storebror P.K. har allerede vist, at familiens ishockeygener er i orden, og i øvrigt er der mere Subban-blod på vej. 19-årige Jordan Subban er draftet af Vancouver Canucks og kan banke på NHL-døren om nogle år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.