Slapshot.dk søger skribenter

Er du vild med NHL, og vil du være med til at skabe en side med verdens bedste ishockeyliga i fokus? I så fald er det dig, vi søger!

Slapshot.dk ønsker at være en platform for danske NHL-fans. Vi ønsker en bred dækning af ligaen, men det er kun muligt med din hjælp. Derfor søger Slapshot.dk skribenter, som er fascinerede af NHL og gerne så at ligaen kom endnu mere i fokus i Danmark, end det er tilfældet i dag, hvor de store danske mediers fokus er begrænset og næsten udelukkende koncentreret omkring danskerne.

Slapshot.dk dækker NHL bredt, og som skribent vil du få mulighed for at skrive nyheder, kampoptakter, kampreferater og blogs. Samtidig er vi meget åbne overfor ideer til nye tiltag.

Slapshot.dk er et fritidsprojekt, og skribenthvervet er derfor ulønnet. Det skal således være lysten, der driver dig. Som skribent på Slapshot.dk vil du til gengæld få meget frie tøjler, og du bestemmer selv, hvor meget tid du vil bruge. Har du en time om ugen, vil det blive værdsat – har du to, er det kun endnu bedre.

Kunne du tænke dig at vide mere om muligheden for at blive en del af Slapshot.dk, så skriv til skribent@slapshot.dk og fortæl lidt om dig selv. Vi glæder os til at høre fra dig!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.