Slapshot.dk søger skribenter

Kunne du tænke dig at give et nap med og skrive de seneste nyheder fra verdens bedste ishockeyliga, NHL? Så hold dig ikke tilbage. Slapshot.dk søger nemlig nyhedsskribenter, som vil være med til at give danske NHL-fans endnu flere nyheder.

Flere og flere danske NHL-fans besøger Slapshot.dk, hvor vi forsøger at servere de seneste nyheder fra NHL. Vi vil dog gerne være endnu bedre til at opfylde vores besøgendes behov, og derfor søger vi skribenter, som med passion og en sikker pen kan skrive NHL-nyheder på dansk.

Passionen er uden tvivl det vigtigste – det meste andet kan du lære. Derfor er alle velkomne til at byde ind.

Skriv til skribent@slapshot.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne for at blive skribent på Slapshot.dk.

Hvad får jeg så ud af det, tænker du nok. Økonomisk er vi desværre ikke i stand til at tilbyde dig noget, men du får en platform, hvor du kan dele din interesse. Du får mulighed for at være med til at skabe et dansk NHL-forum, hvor vi kan være fælles om vores ishockeypassion.

Du får løbende feedback, så du lærer at skrive endnu skarpere, og derfor kan en tjans som nyhedsskribent på Slapshot.dk være et godt springbræt, hvis du går med en drøm om at blive sportsjournalist.

Du får ret frie tøjler og plads til at udfolde dine ideer, og så er der ikke noget krav om, hvor meget du skal levere. Vi er taknemmelige for hvert et minut, du bruger på Slapshot.dk.

Vil du hellere skrive blogindlæg? Intet problem. Vi vil gerne tilknytte en fast NHL-blogger, men du er også velkommen til bare at skrive et enkelt blogindlæg om et relevant NHL-relateret emne. Så skal vi nok se på muligheden for at bringe indlægget på Slapshot.dk.

Igen – kunne du tænke dig at vide mere, så hold dig ikke tilbage. Skriv til skribent@slapshot.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.