Sharks sender Hoffman videre

San Jose Sharks sikrede sig tirsdag den canadiske forward Mike Hoffman i en handel med Ottawa Senators, som blandt andet fik Mikkel Bødker i bytte.

Den 28-årige canadier nåede dog kun at kalde sig San Jose-spiller i få timer, fordi Sharks har nemlig sendt Mike Hoffman videre til Florida Panthers.

Sharks har tradet Hoffman til Florida sammen med et syvenderundevalg i årets draft i bytte for et andenrundevalg i 2019-draften og et fjerde- og et femterundevalg i årets draft.

Dermed resulterer tirsdagens handler reelt i, at Sharks har sagt farvel til Mikkel Bødker til fordel for nogle draftvalg. Klubben slipper dermed af med den 28-årige danskers kontrakt og frigør ekstra midler i forhold til lønloftet.

Mikkel Bødkers kontrakt løber i to sæsoner endnu og har et årligt caphit på $4 millioner. Mike Hoffmans kontrakt gælder også i de næste to sæsoner, og hans årlige caphit ligger på $5,187 millioner.

San Jose Sharks står efter tirsdagens handler til at have $11,5 millioner at gøre med, før klubben rammer lønloftet. Det giver plads til blandt andet at forlænge med de to forwards Tomas Hertl og Chris Tierney, som begge bliver restricted free agents denne sommer.