Sensationen lurer: Kings tæt på exit

Los Angeles Kings led tirsdag et dyrt nederlag, da de forsvarende mestre på udebane tabte 4-2 til Edmonton Oilers. Winnipeg Jets vandt samtidig 1-0 på udebane mod St. Louis Blues, og dermed får Kings meget svært ved at komme med i slutspillet.

Kongerne pressede ellers på fra start i kampen mod Oilers, som længe har været ude af slutspilsbilledet. De forsvarende mestre kunne dog ikke få pucken i nettet, og første periode endte derfor målløst.

I anden periode åbnede Edmonton målscoringen. Matt Fraser bragte Oilers foran, men Kings kom sig hurtigt over chokket og fik udlignet kort efter. Midt i perioden scorede Benoit Pouliot til 2-1 for hjemmeholdet, og i tredje periode øgede Tyler Pitlick til 3-1.

Drew Doughty gav Los Angeles håbet igen med et powerplaymål midt i tredje periode, men gæsterne fik ikke udligningen i kassen, og med to sekunder igen lukkede Matt Fraser kampen med en scoring i tomt net.

Kongernes direkte rival i kampen om en slutspilsplads, Winnipeg Jets, vandt med 1-0 over St. Louis Blues. Chris Thorburn blev helten for Jets, som havde en perfekt aften, selvom kampprogrammet ellers lagde op til, at Kings kunne gå forbi dem i tabellen.

Winnipeg er nu meget tæt på at indløse billet til slutspillet. Med to kampe tilbage har holdet et forspring på tre point ned til Los Angeles Kings, som ligger under slutspilsstregen. Jets mangler at møde Colorado Avalanche på udebane og Calgary Flames på hjemmebane, og vinder holdet en af disse kampe, er Winnipeg klar til slutspillet, mens de forsvarende mestre sensationelt ryger ud i mørket.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.