Semin får chancen i Montreal

Den fallerede russiske stjerne Alexander Semin skal forsøge at få karrieren tilbage på sporet hos Montreal Canadiens, som han har skrevet under på en et-årig kontrakt med.

31-årige Semin scorede hele 40 mål i grundspillet for Washington Capitals i 2009/10-sæsonen, men siden er det gået nedad bakke for den målfarlige wing. Russeren forlod tidligere denne sommer Carolina Hurricanes efter at have tilbragt tre sæsoner i klubben, og nu ligger det fast, at Alexander Semin i den kommende sæson bliver holdkammerat med danske Lars Eller i Montreal Canadiens.

Montreal giver Alexander Semin en årsløn på $1,1 millioner. Det er hele $5,9 millioner mindre om året, end Semin fik af Carolina Hurricanes, som valgte at ophæve russerens kontrakt efter en skuffende 2014/15-sæson, hvor Semin blot lavede seks mål og 13 assists i 57 kampe for Carolina.

Canadiens’ general manager Marc Bergevin siger til klubbens hjemmeside, at det er en stor mulighed for både Montreal og for russerens karriere, at parterne nu er blevet enige om en aftale.

Alexander Semin har lavet 513 point i sine 635 NHL-kampe. Han blev draftet i første runde af Washington Capitals i 2002.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.