Seks spillere klar til All Star-kamp

De første seks spillere, der skal deltage i årets All Star-kamp i NHL, er blevet udpeget. Spillerne er valgt i en afstemning på ligaens hjemmeside, og her har Chicago Blackhawks-tilhængere og lettiske ishockeyfans domineret.

Der er hele fem Chicago-spillere blandt de seks spillere, som er udvalgt til at skulle deltage i All Star-kampen. Blackhawks-spillerne er de to stjerneforwards Patrick Kane og Jonathan Toews, backerne Duncan Keith og Brent Seabrook, samt målmand Corey Crawford.

Den sidste spiller, som er blevet valgt via afstemningen er lettiske Zemgus Girgensons fra Buffalo Sabres. Den 20-årige forward fik flest stemmer af alle med mere end halvanden million stemmer, hvor af de fleste nok kommer fra Girgensons hjemland, Letland.

– Det er lidt pinligt og sjovt på samme tid. Det er kommet ud af ingenting. Jeg ved, at folk kender mig derhjemme, men jeg havde ikke troet, at det kunne række så vidt. Det er vanvittigt, sagde Girgensons for nylig til Associated Press.

Zemgus Girgensons har i denne sæson lavet 11 mål og ni assists i 39 kampe for Buffalo. Hvem han, og de fem Chicago-spillerne, skal spille med og imod i All Star-kampen bliver offentliggjort 10. januar, hvor NHL annoncerer de øvrige spillere, som er udvalgt til kampen.

NHL’s All Star-kamp spilles i Nationwide Arena i Columbus 25. februar. Dagen inden dyster spillerne i forskellige konkurrencer, hvor man blandt andet finder ud af, hvem der skyder hårdest, og hvem der løber hurtigst på skøjter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.