Sabres viser interesse i Avalanche-stjerne

Buffalo Sabres kommer ikke med i slutspillet i denne sæson, men det betyder langt fra, at klubben bare venter på sommerens draft. Sabres har allerede været involveret i et stort trade med Winnipeg Jets, og nu kan et nyt være under opsejling.

Ifølge ESPN’s Pierre LeBrun er Sabres interesseret i at hente Colorado Avalanche-stjernen Ryan O’Reilly til klubben. Buffalo skulle være klar til at betale en høj pris for at sikre sig den 24-årige canadier, som har lavet 31 point i 57 kampe for Colorado i denne sæson.

Sabres skulle blandt andet være klar til at sende det ene af de to førsterundevalg, klubben har i sommerens draft, til Colorado. Der vil selvfølgelig ikke være tale om Buffalos eget valg – som meget vel kan være førstevalget i draften – men i stedet New York Islanders’ eller St. Louis Blues’ førsterundevalg.

Et førsterundevalg vil ikke være nok for Colorado, og derfor må Sabres formentlig også sende nogle spillere med i pakken. Her nævnes den talentfulde russer Mikhail Grigorenko som en mulighed. Sabres draftede Grigorenko i første runde i 2012, men han kan få svært ved at komme ind på holdet, som til sommer ventes at drafte Connor McDavid eller Jack Eichel.

Selvom Buffalo virker lune på O’Reilly, og muligvis er klar til at betale en høj pris for ham, så ser bundholdet ikke ud til at kunne sikre sig canadieren uden kamp. Ifølge The Fourth Period skulle Toronto Maple Leafs, Florida Panthers og Ottawa Senators også være interesserede i Colorado-spilleren.

Der er trade-deadline 2. marts.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.