Sabres pillede pynten af Eller i målfest

Buffalo Sabres hentede sin første sejr i fem kampe, da de fredag aften formåede at skyde Montreal Canadiens’ målmandsduo i sænk. Sabres vandt målfesten i Buffalo med 6-4.

Lars Eller havde ikke nogen stor aften på isen for Montreal, selvom han forsøgte sig med næsten alt, hvad han havde i arsenalet. Eller spillede 14:30 minutter og fik skudt på mål hele seks gange, men ingen af danskerens afslutninger fes forbi Chad Johnson i hjemmeholdets mål.

Eller var i stedet uheldig at være på isen ved to af Buffalos scoringer, og han måtte derfor se sig noteret for -2 i plus/minus-regnskabet, da canadierne ikke formåede selv at score, mens den danske forward var på isen.

Der var fart over feltet i Buffalo, hvor hjemmeholdet hurtigt fik skudt gæsternes startende målmand Ben Scrivens i sænk. Halvandet minut inde i anden periode passerede Sabres ham for tredje gang på bare otte skud, og så havde Scrivens fået nok og lod sig udskifte til fordel for Mike Condon.

Condon havde været på isen i mindre end et minut, da han måtte hente pucken ud af målet første gang, men han formåede at spille sig op. Canadiens-spillerne fik reduceret et par gange, før Marcus Foligno i slutningen af anden periode scorede det 5-3-mål, som skulle vise sig at blive afgørende.

Alex Galchenyuk reducerede til 5-4, inden den målrige midterperiode var omme, men holdene havde styr på deres defensiv i tredje periode. Canadiens fik derfor ikke scoret igen, og i slutfasen lukkede Evander Kane i tomt mål til slutresultatet 6-4.

Montreal har med nederlaget fem point op til en slutspilsplads, fordi de nærmeste rivaler fra Pittsburgh Penguins fredag satte to point ind på kontoen efter en straffeslagssejr på 2-1 over Carolina Hurricanes.