Sabres nappede Eichel

Edmonton Oilers løb med hovedgevinsten i årets NHL-draft i form af stortalentet Connor McDavid, men Buffalo Sabres fik en forrygende ‘trøstepræmie’ i amerikanske Jack Eichel.

Buffalo sluttede sidst i NHL i denne sæson, men klubben vandt ikke draftlotteriet og måtte derfor nøjes med andetvalget i draften. Connor McDavid var derfor røget til Edmonton Oilers, da Buffalo Sabres gik på draftpodiet, men så var det meget belejligt, at Sabres kunne vælge amerikanske Jack Eichel.

18-årige Eichel har hele sæsonen været det sikre andetvalg på blokken hos alle NHL’s talentspejdere. Han har gjort det fremragende for Boston University i den amerikanske collegeliga, og har samtidig høstet masser af landsholdserfaring i og med, at han både spillede U20-VM og senior-VM for USA.

Ved VM i Tjekkiet viste Jack Eichel, at han kan begå sig på seniorniveau. Med syv point i 10 kampe var han med til at sikre USA en bronzemedalje, og Eichel ventes da også at træde ind på Buffalos NHL-hold allerede i den kommende sæson.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.