Rangers henter superstjerne

New York Rangers har vundet kampen om Arizona Coyotes-stjernen Keith Yandle. Den amerikanske back er søndag blevet tradet til sidste års Stanley Cup-finalister, som sender et stortalent den modsatte vej.

Rangers giver et førsterundevalg i næste års draft, et andenrundevalg i årets draft, backen John Moore og forwardtalentet Anthony Duclair for 28-årige Yandle, som i flere år har været den største profil på Coyotes-holdet. Arizona har indvilliget i at betale halvdelen af Keith Yandles løn og giver også Rangers et fjerderundvalg i årets draft og backen Chris Summers med i handlen.

Keith Yandle har i denne sæson lavet hele 41 point i 63 kampe for Arizona, og han gør med sine offensive kvaliteter Rangers til en endnu stærkere bejler til Stanley Cup-titlen, end holdet var i forvejen. Newyorkerne betaler dog også en høj pris for den amerikanske stjerne.

John Moore har været en solid back for Rangers siden han kom til klubben fra Columbus Blue Jackets for to år siden, og Anthony Duclair er måske newyorkernes største talent. 19-årige Duclair og ved årets U20-VM spillede han rigtig stærkt for Canada. På landsholdet spillede Duclair i kæde med Coyotes-talentet Max Domi, og de to kan måske finde kemien i Arizona i fremtiden.

Rangers kan som minimum råde over Keith Yandle indtil sommeren 2016, hvor hans kontrakt løber ud.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. VIDEO: Se kommende Coyotes-duo brillere | Slapshot.dk | Dansk NHL-site med nyheder, optakter, recaps og meget, meget mere
  2. VIDEO: Se kommende Coyotes-duo brillere | Slapshot.dk | Dansk NHL-site med nyheder, optakter, recaps og meget, meget mere

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.