Penguins henter Oilers-stjerne

Pittsburgh Penguins har fredag forstærket offensiven med Edmonton Oilers-forwarden David Perron, som Edmonton har sendt til pingvinerne i bytte for forwarden Rob Klinkhammer og et førsterundevalg i årets draft.

Det er en ganske markant handel, der er blevet foretaget. David Perron var en af Edmontons største profiler og blev klubbens topscorer i sidste sæson med 28 mål. I denne sæson har 26-årige Perron kun fået pucken i nettet fem gange og han er noteret for hele -17 i plus/minus-regnskabet, men canadieren ligner en mulig kædekammerat til Sidney Crosby, og så kan statistikkerne hurtigt blive forbedret.

At Perron er en eftertragtet spiller, vidner prisen også om. Penguins har måttet give et førsterundevalg i 2015-draften for canadieren, og selvom Pittsburgh regner med at nå langt – og dermed gøre det til et draftvalg i slutningen af første runde – så er førsterundevalg ikke noget NHL-klubberne smider om sig med.

Penguins sender også 28-årige Rob Klinkhammer til Edmonton. Pittsburgh sikrede sig Klinkhammer i et trade med Arizona Coyotes i begyndelsen af december, og canadieren nåede at lave tre point i 10 kampe for pingvinerne.

David Perron skiftede til Oilers i 2013, hvor NHL’s øjeblikkelige bundprop hentede ham i et trade med St. Louis Blues. Perron har lavet 117 mål og 274 point i sine 456 NHL-kampe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.