Panthers vandt målrig affære

Florida Panthers dominerede i store dele af kampen, men måtte levere et stærkt comeback for at sætte to point på kontoen, da holdet søndag havde besøg af Toronto Maple Leafs, som blev sendt hjem med et 6-4-nederlag i bagagen.

Panthers sad massivt på spillet i en målløs første periode, og holdet fortsatte med at styre løjerne efter pausen. Det var dog Toronto, der kom først på tavlen, da Richard Panik scorede efter små syv minutters spil i anden periode.

Mindre end fire minutter senere havde Panthers vendt kampen over i deres favør med mål fra Jonathan Huberdeau og Jimmy Hayes, men før perioden var omme førte gæsterne med to mål. Roman Polak, James van Riemsdyk og Nazem Kadri nettede for Toronto, som passerede Roberto Luongo fire gange på seks skud.

Luongo spillede sig op i tredje periode, hvor Florida leverede et forrygende comeback. Dmitry Kulikov fik reduceret i begyndelsen af perioden med sit første sæsonmål, og midtvejs i tredje periode bragte Willie Mitchell balance i regnskabet. Brad Boyes scorede til 5-4 i powerplay med tre minutter og 15 sekunder igen, før Scottie Upshall til sidst lukkede i tomt mål.

Sejren sender Florida op på 40 point, og holdet er dermed kun to point fra en slutspilsplads. Sådan en sidder Toronto i øjeblikket på med 43 point efter 36 kampe. Maple Leafs har dog tabt fire af sine seneste fem kampe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.