Ovechkin nåede 50 sæsonmål

Den russiske superstjerne Alexander Ovechkin scorede sit 50. mål i denne sæson for Washington Capitals, da holdet tirsdag besejrede Carolina Hurricanes med 4-2.

Ovechkin scorede til 2-0 midt i første periode, og dermed var mål nummer 50 i denne sæson en realitet. Det er sjette gang i karrieren, at Ovechkin når den flotte milepæl, og russeren er kun den sjette spiller i historien med seks 50-måls-sæsoner på cv’et.

– Han scorer 50 mål. De går ind, de går ind og de går ind. Og jeg tænker, hvorfor kan jeg ikke gøre det?, spurgte Ovechkins lettere misundelige holdkammerat Brooks Laich efter tirsdagens kamp.

De øvrige spillere, som har præsteret at score 50 mål i seks sæsoner, er store navne som Mike Bossy, Wayne Gretzky, Marcel Dionne, Guy Lafleur and Mario Lemieux. Alexander Ovechkin er stolt over nu at være medlem af denne eksklusive klub.

– Hvert år bliver det hårdere og hårdere. Men det er en stor præstation med de andre navne deroppe. Det er altid dejligt, men hvert år ved du ikke, hvad du skal forvente fra dig selv, og hvordan du kommer til at spille, siger Alexander Ovechkin ifølge NHL.com.

Alexander Ovechkin har nu scoret 472 mål i sin NHL-karriere, og dermed tangerede han også Peter Bondras klubrekord i hovedstadsklubben.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.