O’Reilly endte i Buffalo

Det blev Buffalo Sabres, der løb med centerprofilen Ryan O’Reilly, som blev tradet under første runde af årets draft.

Sabres sikrede sig Ryan O’Reilly og Jamie McGinn i en handel med Colorado Avalanche, som fik backtalentet Nikita Zadonov, forwardtalenterne Mikhail Grigorenko og J.T. Compher, samt Buffalos førstevalg i anden runde af årets draft i bytte for de to canadiere.

24-årige Ryan O’Reilly, som vandt VM-guld med Canada i sidste måned, har været rygtet væk fra Colorado i de seneste uger, fordi han ikke har kunnet nå til enighed med klubben om en ny kontrakt. O’Reillys nuværende aftale udløber næste sommer, så hvis Avalanche skulle have en høj pris for ham, skulle han trades nu.

Det blev han så sammen med 26-årige Jamie McGinn, som er en hårdfør powerforward. McGinn har ligeledes kontrakt for endnu en sæson, og han ser nu ud til at skulle tilbringe sine potentielt bedste år af karrieren i Buffalo, hvor hans rolle sagtens kan blive endnu større, end den har været i Colorado.

Sabres har fået lov at betale prisen for de to Avalanche-profiler. Både Zadonov, Grigorenko og Compher er store talenter. 20-årige Zadonov, som er en kæmpestor og fysisk stærk back, og 21-årige Grigorenko, som ligeledes er en stor spiller, er valgt i første runde af draften i henholdsvis 2013 og 2012.

J.T. Compher er draftet i anden runde, og han har i de seneste år gjort en fin figur i den amerikanske collegeliga NCAA, hvor han også ser ud til at skulle spille i næste sæson. Zadonov og Grigorenko er til gengæld klar til at gå ind at kæmpe for spilletid på Colorado-holdet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.