Slapshot.dk har siden 2011 serveret nyheder fra verdens bedste ishockeyliga, NHL, på dansk. Vi formidler vores interesse for ligaen til de danske fans og kan nu kalde os Danmarks største NHL-site.

NHL har så godt som altid været verdens stærkeste liga – altid garant for spænding, intensitet og ishockey i verdensklasse. Det er der ikke ændret på i de seneste år, men nyt er det, at en række danske spillere efterhånden har fundet vej til ligaen og er blevet stamspillere på deres respektive hold. Spillere som Frans Nielsen, Peter Regin og Jannik Hansen har brudt isen, og antallet af danskere i ligaen vil formentlig kun stige i fremtiden.

Med danskernes indtog er interessen for NHL også blevet øget herhjemme, og flere medier har næsten dagligt nyheder fra ligaen. Samtidig har Viasat en TV-aftale, som betyder at mange kampe vises på TV3 Sport hver sæson, mens samtlige kampe kan ses på Viaplay.dk.

Danskernes muligheder for at følge med i NHL er altså større end nogensinde før, men det forholder sig dog sådan, at de fleste mediers dækning næsten udelukkende fokuserer på danskerne og deres klubber, mens en del andre klubber sjældent omtales. Det er her Slapshot.dk kommer ind i billedet, for vi har det mål, at alle klubber skal frem i lyset, også selvom de ikke har danskere på holdet eller spiller imod “danskerklubberne”.

Mange danske ishockeyfans har fulgt NHL før de danske spilleres indtog, og holder derfor med klubber, som ikke er så interessante i de store danske mediers øjne. Her kan nævnes klubber som Pittsburgh Penguins, Colorado Avalanche og New Jersey Devils.

NHL er en liga med 31 hold, og derfor bør fokus ikke udelukkende være på de klubber, som har danskere på eller omkring holdet. Slapshot.dk vil forsøge at dække ligaen bredt, så fans af Winnipeg Jets, Toronto Maple Leafs, Detroit Red Wings eller en af de 28 andre klubber alle kan læse nyheder om deres favoritklub på dansk.

Vi håber, at I vil læse med, kommentere og debattere, så vi sammen kan lade NHL vokse sig endnu større i Danmark.

Foto: Dinur

2 Comments

  1. Hej, god side. Har vi noget over link over Hjem af de udenlands proff der kommer med til WM. specielt dem fra NHL???

Kommentarerne er lukkede.