Oliver Lauridsen præsenteret i Frölunda

Den store danske back Oliver Lauridsen skal i den kommende sæson tørne ud for svenske Frölunda. Det offentliggjorde SHL-klubben mandag på sin Facebook-side.

26-årige Lauridsen tager dermed tilbage til Sverige efter syv sæsoner i nordamerikansk ishockey. Oliver Lauridsen spillede juniorhockey i Rögle og Linköping, og han fik en enkelt kamp for Division 1-klubben Tranås, så han har tidligere skøjtet rundt i flere af de arenaer, hvor han skal sikre Frölunda point i den kommende sæson.

Oliver Lauridsen indledte sit nordamerikanske eventyr i collegeligaen NCAA, hvor han spillede i tre sæsoner for St. Cloud State. Den fysisk stærke dansker spillede sig til en kontrakt med NHL-klubben Philadelphia Flyers, som han nåede at spille 16 kampe for. Hovedparten af tiden har Lauridsen dog tilbragt i Flyers’ farmerklub i AHL.

Oliver Lauridsen er den tredje danske profil, som har taget turen fra Nordamerika til Europa denne sommer. Tidligere er hans lillebror Markus Lauridsen skiftet fra AHL til AIK i Allsvenskan, og den mangeårige NHL-spiller Peter Regin er skiftet til finske Jokerit, hvor han skal forsøge at få sit spil tilbage på skinner.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.