Oliver Bjorkstrand kan komme til VM

Oliver Bjorkstrands tid som juniorspiller sluttede søndag, da han sammen med Portland Winterhawks blev slået ud af slutspillet i WHL. Nu kan den 20-årige dansker måske komme til VM.

Bjorkstrand og Portland tabte søndag med 8-4 til Kelowna Rockets, som dermed vandt semifinaleserien i WHL med 4-2 i kampe. Oliver Bjorkstrand har spillet en fantastisk sæson for Winterhawks. Med 118 point i 59 kampe blev han suveræn topscorer i WHL-grundspillet, og i slutspillet har han fortsat de flotte takter med 25 point i 16 kampe.

– Vi har talt med Oliver, og han er klar til at rejse hertil, så nu afventer vi bare tilladelsen fra Columbus Blue Jackets. Vi forventer, at der kommer en afgørelse senere i dag, og så kan Oliver være en del af truppen fra 6. maj og spille, når vi møder Rusland, siger landsholdets general manager Kim Pedersen til TV 2 SPORT.

Det vil nok blive afgjort i de kommende dage, om Oliver Bjorkstrand sætter sig på et fly til Ostrava og bliver en del af den danske trup, som også tæller hans storebror Patrick Bjorkstrand.

Oliver Bjorkstrand ser ud til at skulle spille for Columbus Blue Jackets eller deres farmerhold i AHL i næste sæson. Det er NHL-klubben, som skal give Bjorkstrand lov til at spille for Danmark.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.