Odds bonus til ishockeyfans

De danske bookmakere er efterhånden ved at få øjnene op for ishockeysportens popularitet i Danmark. Flere og flere bookmakere tilbyder odds bonusser på både den danske ishockeyliga og NHL. Vi guider her ishockey- og oddsfans til, hvor de kan få en odds bonus til ishockey.

Ishockey hos bookmakerne
Hvis du er ny indenfor odds og betting, men gerne vil tjene en ekstra skilling på din ishockeypassion, så tilbyder samtlige danske bookmakere odds på både den amerikanske ishockey-liga NHL og den danske Metal Liga. Desuden tilbyder mange bookmakere også en odds bonus – både til nye kunder og til specifikke ishockeykampe.

To slags odds bonusser til ishockey
Bookmakerne tilbyder overordnet set to typer af odds bonusser – en velkomstbonus og en specifik sportsbonus til ishockey. En velkomstbonus er typisk en bonus, som spillere får ved sign-up og kan kun benyttes én gang. Hjemmesiden www.bonus-betting.dk har samlet alle bookmakernes odds bonusser i en nem og overskuelig oversigt.

En ishockey odds bonus er et tilbud, som bookmakerne udbyder til en bestemt begivenhed. Det kan f.eks. være når Betsafe, som er sponsor for Rungsted, tilbyder en 200 kr. freebet-bonus til en bestemt Rungsted-kamp eller når NordicBet skyder NHL-sæsonen i gang med en cashback-bonus. På bonus-betting.dk kan du løbende få nyheder om odds bonusser til ishockey.

Top 3 bookmakere til ishockey betting

1. NordicBet
Med ordene ’NordicBet is the home of ice hockey’ har bookmakeren sat forventningerne i vejret. NordicBet er sponsor for den europæiske Champions Hockey League og fokuseret på at levere de bedste odds og bets til ishockey fra Danmark og Europa. Til NHL har de desuden markedets største tilbagebetaling på oddset på næsten 95 %. NordicBet tilbyder i øjeblikket 1000 kr. i velkomstbonus og har løbende odds bonusser til ishockey.

2. Betsafe
I Danmark er Betsafe sponsor for Rungsted, og bookmakerens odds bonusser omhandler ofte et godt tilbud i forbindelse med Rungsteds kampe. Betsafe giver således ofte et freebet til Rungsteds kampe eller chancen for at vinde gratis billetter. Sammen med NordicBet lægger Betsafe helt klart i toppen med hensyn til tilbagebetaling på ishockey væddemål, og de tilbyder ligeledes 1000 kr. i sign-up bonus.

3. Unibet
Den sidste bookmaker, vi anbefaler til betting på ishockey, er Unibet. De fleste husker nok ishockeyklubben Gentofte Stars, som sidste år blev overtaget af en af verdens største bookmakere, og i dag er kendt som Unibet Stars. Det betyder selvfølgelig også, at Unibet løbende tilbyder odds bonusser til ishockey, og nye kunder kan få helt op til 1500 kr. i velkomstbonus hos Unibet.