Nikolaj Ehlers skuffet over sig selv

Nikolaj Ehlers er ikke imponeret over, hvad han fik vist, da han var på træningslejr med en række af Winnipeg Jets’ andre talenter på holdets såkaldte development camp.

– Jeg var ikke på toppen. Jeg synes ikke, at jeg fik vist, hvad jeg kan, men det er svært, når der er 39 andre spillere, som forsøger at gøre præcis det samme, siger Nikolaj Ehlers til Winnipeg Free Press.

Den 19-årige dansker har eftersigende taget op mod fem kilogram på fra juniorsæsonen med Halifax Mooseheads sluttede og til Jets’ fem dage lange development camp begyndte. Ehlers har tidligere sagt, at han skal lære at udnytte den ekstra muskelmasse, og det har han stadig to måneder til at gøre, inden forberedelserne til den nye sæson for alvor begynder.

Den målfarlige wings mål er da også fortsat at spille for Winnipeg Jets i NHL i den kommende sæson.

– Jeg har to måneder nu til for alvor at fokusere på mig selv og forbedre mig, så jeg kan spille mig til en plads på holdet i næste sæson, siger Nikolaj Ehlers.

Winnipeg Jets valgte Nikolaj Ehlers som nummer ni i draften sidste år. I denne sæson lavede danskeren 131 point i 65 kampe for Halifax Mooseheads i juniorligaen QMJHL, hvor Ehlers også kan spille i næste sæson, hvis ikke han bider sig fast på Jets’ hold.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.