Nikolaj Ehlers overvejer at skifte til Schweiz

Hvis ikke det danske supertalent Nikolaj Ehlers spiller sig på holdet i Winnipeg Jets i den kommende sæson, overvejer han at tage til Schweiz for at få erfaring på seniorniveau i jagten på et NHL-gennembrud.

– Jeg tænker ærligt talt ikke så meget på det lige nu, men Schweiz ligger øverst på min liste, hvis jeg ikke kommer til at spille i NHL i denne sæson, siger Nikolaj Ehlers til Sportsinformation.

19-årige Ehlers spillede i Schweiz som ungdomsspiller inden turen gik til Halifax Mooseheads i den canadiske juniorliga QMJHL. Den hurtige og målfarlige forwards far, Heinz Ehlers, er træner i Lausanne, som spiller i den bedste schweiziske række, så en familiær genforening kunne være en mulighed, hvis Nikolaj Ehlers vælger at tage tilbage til Europa.

Umiddelbart ser Nikolaj Ehlers dog ud til at have en god chance for at spille sig på holdet i Winnipeg, og skulle han skifte til schweizisk ishockey, vil det højst blive for en enkelt sæson.

Nikolaj Ehlers kan ikke spille i AHL i den kommende sæson, fordi han endnu ikke er fyldt 20 år. Hvis han ønsker at spille ishockey på seniorniveau er NHL eller en europæisk liga derfor de eneste muligheder. Ehlers kan dog også tage endnu en sæson hos Halifax Mooseheads, som han lavede hele 131 point for i den forgangne sæson.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.