Nikolaj Ehlers forsøger stadig at tage på

Nikolaj Ehlers arbejder hårdt i både fitnesscentret og køkkenet for at blive NHL-klar. Den 18-årige dansker forsøger nemlig stadig at øge sin muskelmasse, så han er rustet til at møde verdens bedste ishockeyspillere.

Ehlers’ målfarlighed og gode skøjteløb berettiger ham allerede til en plads på Winnipeg Jets’ NHL-hold, men den danske forward arbejder stadig på at blive tungere, så han er rustet til at udfolde sit store talent i verdens stærkeste ishockeyliga.

– Jeg prøver at styrketræne i løbet af ugen, og så prøver jeg at spise meget og drikke proteinshakes. Jeg kan ikke gøre meget mere for at blive større. Jeg forsøger at gøre alt, hvad jeg kan, for jeg vil meget gerne være større og stærkere, fortæller Ehlers i et interview med IIHF.com.

18-årige Ehlers trænede med hos Winnipeg Jets før denne sæson, og det lykkedes ham at gøre et rigtig godt indtryk, før Jets sendte ham tilbage til Halifax Mooseheads i QMJHL. Her skulle Ehlers lige bruge nogle kampe på at omstille sig til juniorhockey igen, men nu har han for alvor fundet formen og er noteret for 47 point i 23 kampe for Halifax.

– Jeg er blevet lidt bedre til at vinde nærkampene i hjørnerne. Jeg har også lært mere om de små detaljer i spillet herovre (i Nordamerika red.). Det er rart at mærke, at jeg vænner mig mere til spillet herovre, siger Nikolaj Ehlers.

I de kommende uger er der store forventninger til Nikolaj Ehlers, som er den helt store profil på det danske U20-landshold, der skal forsøge at overleve i A-gruppen, når der spilles U20-VM i Canada.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.