Nielsen-scoring rakte ikke til sejr

Frans Nielsen kom på måltavlen for New York Islanders i torsdagens hjemmekamp mod Los Angeles Kings, men en danskerscoring var ikke nok for Islanders, som tabte kampen med 3-2.

Nielsen var første mand på måltavlen, da han bragte Islanders foran med 1-0 fem et halvt minut inde i anden periode. Nick Shore svarede igen for Kings fem minutter senere, hvor han scorede sit første NHL-mål i karrieren.

I begyndelsen af tredje periode kom holdenes special teams i fokus. Kings-spilleren Matt Greene blev udvist, men Islanders-powerplayet sløsede, og så kunne Tyler Toffoli bringe Los Angeles foran med en undertalsscoring. Før Greenes udvisning løb ud, fik hjemmeholdet dog profiteret af at være i overtal.

Backen Johnny Boychuk scorede i powerplay til 2-2, og den stilling holdt indtil fire et halvt minut før tid, hvor Anze Kopitar sikrede Kings sejren med sit mål til 3-2.

De forsvarende mestre fra Los Angeles rykkede med sejren over slutspilsstregen i Western Conference, men holdet har kun et enkelt point ned til Calgary Flames, som nu ligger på den forkerte side af stregen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.