Nielsen og Eller kom på tavlen

Frans Nielsen og Lars Eller stod for de danske point i tirsdagens NHL-kampe. Nielsen fik en assist på New York Islanders’ enlige scoring mod Chicago Blackhawks, mens Eller hjalp Montreal Canadiens med at slå Florida Panthers.

New York Islanders er inde i en dårlig stime for tiden, og den fik holdet ikke brugt tirsdag. Newyorkerne mødte Chicago Blackhawks på udebane, og den kamp vandt hjemmeholdet med 4-1. Islanders har dermed tabt fire kampe i træk, og derfor var Frans Nielsens assist på reduceringsmålet til 4-1 ikke så meget værd.

Lars Eller spillede til gengæld en vigtig rolle for Montreal Canadiens. Canadierne mødte Florida Panthers på udebane, og i slutningen af anden periode fandt Lars Eller holdkammeraten P.K. Subban, som bragte Montreal foran med 3-2. Der blev ikke scoret mere i kampen, og Eller lagde således op til sejrsmålet.

Alle målene i Montreals kamp blev scoret i anden periode, hvor pucken krydsede mållinjen fem gange i løbet af 11 minutter.

I Vancouver blev størstedelen af målene scoret i tredje periode, da Jannik Hansen og Canucks slog Philadelphia Flyers med 4-1. Hansen fik et kvarter på isen og skød på mål hele fem gange, men han måtte forlade isen uden point.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.