NHL-målmand får gratis McDonald’s-mad resten af livet

Canadiske Andrew Hammond har trukket masser af overskrifter i NHL, siden han debuterede for Ottawa Senators for en måned siden. Nu er den 27-årige målmand endnu en gang kommet i søgelyset.

Andrew Hammond har nemlig fået det, de fleste børn drømmer om: Gratis McDonald’s-mad resten af livet. Hammond har vundet 10 af sine første 11 NHL-kampe, og det har givet ham tilnavnet “Hamburglar”.

I søndagens kamp mod Philadelphia Flyers blev der kastet en hamburger på isen. Andrew Hammond samlede den op, men spiste ikke af den, fordi den var blevet kold. I fremtiden behøver canadieren dog ikke bekymre sig om at få alle de varme hamburgere, han kan sætte til livs.

Burgerkæden McDonald’s har valgt at give Hammond et specielt kort, som han kan bruge til at indløse gratis McDonald’s-mad med resten af sine dage. Det skriver Ottawa Sun, som spekulerer i, om Hammonds nye guldkort kan give målmanden problemer med vægten.

– Det ved jeg ikke. Jeg tror, de har en ny light-menu med salat og sådan noget. I det mindste ender jeg aldrig med at sulte. Hvis det ikke går med hockeyen, så ved jeg, hvordan jeg får mad på bordet, siger Hammond til Ottawa Sun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.