Montreal henter russisk veteranback

Montreal Canadiens har sikret sig den 40-årige russiske back Sergei Gonchar i et trade med Dallas Stars, som får Travis Moen den modsatte vej og fortsat betaler en del af Gonchars løn.

Rutinerede Gonchar, som sad ude i sæsonens første 11 kampe med en ankelskade, skal forsøge at styrke Montreals powerplay, som ikke har fungeret særlig godt i denne sæson. Han kan lige nøjagtig være under canadiernes lønloft, fordi Dallas har indvilliget i at beholde otte procent af russerens løn.

32-årige Travis Moen, som Stars får den modsatte vej, har spillet i Montreals fjerdekæde i denne sæson. Her er det blevet til 10 kampe uden point. Dallas har lige nu flere forwards ude med skader, og Moen kan måske lappe lidt huller på holdet, som slet ikke har fået den sæsonstart, texanerne havde håbet på.

Moens plads på Montreal-holdet bliver sandsynligvis overtaget af 25-årige Drayson Bowman, som canadierne netop har hentet op fra deres farmerklub i AHL. Gonchar skal formentlig kæmpe om istiden med Tom Gilbert og Nathan Beaulieu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.