Mikkel Bødker trækker sin klub i retten

Det bliver en voldgiftsret i Toronto, der skal afgøre, hvor meget Mikkel Bødker skal have i løn i fremtiden. Den danske forward har nemlig valgt at gå rettens vej for at få sin næste kontrakt med Arizona Coyotes på plads.

25-årige Bødker er restricted free agent, hvilket betyder, at Arizona Coyotes stadig har rettighederne til ham, selvom hans kontrakt med klubben er udløbet. Coyotes har tilbudt Bødker en ny kontrakt, men parterne er endnu ikke blevet enige.

Nu har Mikkel Bødker valgt, at en voldgiftsmand skal afgøre, hvor meget han er værd, fortæller Bødkers agent Jarrett Bousquet til Fox Sports.

Selvom Mikkel Bødker nu har udnyttet sin ret til at få sagen afgjort i voldgiftsretten, er det ikke sikkert, at parterne ender med at sidde over for en voldgiftsmand. Coyotes og Bødker kan nemlig stadig forhandle og måske blive enige om en aftale, inden sagen kommer for retten mellem 20. juli og 4. august.

Mikkel Bødkers agent fortæller, at danskeren helst vil sætte sin signatur på en et-årig aftale med Arizona. Hvis Bødker kun får en aftale med Coyotes for den kommende sæson, vil han være unrestricted free agent næste sommer. Her vil han så kunne forhandle frit med alle klubber i ligaen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.