Mestrenes slutspilshåb led et knæk

Los Angeles Kings’ chancer for at kvalificere sig til slutspillet i NHL blev ikke bedre mandag aften. Tværtimod, for mens Kings tabte i Chicago, vandt nogle af de nærmeste rivaler.

De forsvarende mestre måtte se sig slået med 4-1 af Chicago Blackhawks, som efter to sejre i træk næsten er sikre på en billet til slutspillet. Første periode endte 1-1, men i midterperioden trak Chicago fra med to scoringer, inden Marian Hossa lukkede kampen med sin scoring til 4-1 med syv minutter igen.

To af Kings’ nærmest rivaler fik fuld valuta ud af mandagens kampe. Vancouver Canucks vandt med 4-1 på udebane med St. Louis Blues, mens Calgary Flames hentede en vigtig 5-3-sejr på udebane mod Dallas Stars.

Mandagens resultater betyder, at Los Angeles Kings stadig ligger under slutspilsstregen. Holdet har hentet 88 point og har seks kampe tilbage. Vancouver har 93 point og mangler også at spille seks kampe, mens Calgary har 91 point og fem kampe tilbage på programmet.

Winnipeg Jets ligger lige nu til at tage den sidste slutspilsplads i Western Conference. De har 90 point og mangler at spille seks kampe. Kan ser altså ud til at være Jets, som de forsvarende mestre i første omgang skal plante aben hos, hvis ikke de selv – sensationelt – skal misse slutspillet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.