Medie: Sabres skal hente Gretzky

Wayne Gretzky vil være den perfekte træner for Buffalo Sabres, hvis klubben vælger at tage afsked med Ted Nolan, lyder det fra et lokalt medie, som følger holdet tæt.

Det lokale medie The Buffalo News’ ishockeyskribent John Vogl mener, at Wayne Gretzky ville være den optimale træner på Buffalo-bænken i den kommende sæson. Vogl skriver i sin klumme på www.buffalonews.com, at Sabres skal forsøge at tilknytte Gretzky som træner.

Den nuværende træner Ted Nolans fremtid i klubben er eftersigende meget uvis, fordi Nolan og klubbens general manager Tim Murray er uenige om, hvilken filosofi holdet skal bygges efter. Her skulle Murray og Gretzky til gengæld være helt på linje med hinanden.

Vogl refererer til Wayne Gretzkys tid som træner for Phoenix Coyotes. Her valgte “The Great One” at satse på klubbens mange unge forwardtalenter, og den canadiske legende fik flere af spillerne til at præstere langt bedre, end de har gjort efter tiden med Gretzky på trænerbænken.

Buffalo kommer fra næste sæson til at råde over nogle af de største forwardtalenter i NHL. Klubben har spillere som Mikhail Grigorenko, Sam Reinhart og backen Nikita Zadorov, og i årets draft sikrer man sig formentlig Connor McDavid eller Jack Eichel, der betragtes som de største drafttalenter siden Sidney Crosby.

Sabres-skribenten mener, at Gretzky ikke vil være bange for at bruge de unge talenter, selvom det måske kommer til at koste point. På den lange bane kan det føre til, at Buffalo-talenterne udvikler sig bedst muligt, hvilket i sidste ende kan gøre Sabres til et tophold.

Wayne Gretzky har ikke trænet et ishockeyhold siden han stoppede hos Coyotes i 2009. Ifølge canadierens nærmeste venner skulle han dog være klar til at gøre comeback på trænerbænken, hvis han får det rigtige tilbud.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.