Martin St. Louis indstiller karrieren

Den 40-årige forward Martin St. Louis har spillet sin sidste ishockeykamp. I stedet for at finde en ny klub har canadieren nemlig valgt at lægge skøjterne på hylden.

Martin St. Louis stod uden kontrakt efter at have forladt New York Rangers, hvor han har spillet den seneste halvanden sæson. Den tidligere så målfarlige forward har hele tiden sagt, at han ville fortsætte karrieren, men nu er han altså kommet på andre tanker og har valgt at stoppe. Det fortæller New York Rangers på Twitter.

Martin St. Louis debuterede i NHL for Calgary Flames i 1998/99-sæsonen. Han nåede at spille 1134 kampe og lave 1033 point i verdens bedste ishockeyliga, hvor han tørnede ud for Calgary Flames, Tampa Bay Lightning og senest New York Rangers. St. Louis vandt Stanley Cuppen med Lightning i 2004 og han var sidste år med til at vinde OL-guld for Canada.

Der var rygter om, at Pittsburgh Penguins og New Jersey Devils skulle være interesserede i at forlænge St. Louis’ karriere, men om rygterne holdt vand, vides ikke. Penguins hentede onsdag Phil Kessel i et trade, og det har formentlig lukket døren for Martin St. Louis. Måske har det fået den canadiske veteran til at tage beslutningen om at stoppe.

Martin St. Louis blev noteret for 52 point i 74 kampe for Rangers i det, der blev den lille og målfarlige wings sidste sæson i NHL.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.