Målmandsstjerne blev skudt i sænk

Det hører til sjældenhederne, at Montreal Canadiens’ canadiske målmandsstjerne Carey Price bliver passeret syv gange i en kamp, men det var, hvad Minnesota Wild formåede at gøre i torsdagens opgør mellem holdene.

Wild skød ganske enkelt stakkels Price i sænk med hele syv scoringer på bare 24 skud. Det sikrede Minnesota en 7-1-sejr i kampen mellem de to klubber, som ligger i toppen af hver sin conference. Minnesota er på andenpladsen i Western Conference, mens Montreal er treer i Eastern Conference.

Det var den svenske back Christian Folin, der åbnede målscoringen efter to et halvt minuts spil, da han scorede sit første NHL-mål i næsten to år. Wild holdt fast i 1-0-føringen i resten af første periode og gjorde så for alvor livet surt for Carey Price i midterperioden.

Her scorede Eric Staal, Jordan Schroeder og Nino Niederreiter for hjemmeholdet, som også scorede tre gange i træk i tredje periode ved Jason Zucker, Ryan Suter og Nino Niederreiter, før Tomas Plekanec satte et trøstemål i nettet med ni sekunder tilbage på uret.

Carey Prices mareridtsaften fik en ende, og efter kampen fortalte målmandsstjernen, hvorfor han ikke lod sig udskifte.

– Jeg vil hellere holde det ud til den bitre ende. Ingen andre har muligheden for at blive trukket ud af kampen, så jeg vil hellere bare holde ud sammen med alle andre, sagde Carey Price ifølge The Canadian Press.

Se højdepunkter fra kampen her: