Kings sendt på sommerferie

De forsvarende mestre fra Los Angeles Kings er definitivt ude af kampen om en slutspilsplads, efter at holdet torsdag tabte til de direkte rivaler fra Calgary Flames.

Flames vandt med 3-1 hjemme i Scotiabank Saddledome over Kings, som dermed bliver det første mesterhold, der misser slutspillet i den efterfølgende sæson, siden Carolina Hurricanes gjorde det i 2007.

Calgary åbnede torsdagens kamp som lyn og torden, og holdet førte fortjent med 2-0 efter første periode på mål af Johnny “Hockey” Gaudreau og Jiri Hudler. Kings overtog spillet og skabte mest i de to efterfølgende perioder, men kongerne fik først hul på Jonas Hiller i hjemmeholdets mål fem minutter inde i tredje periode.

Jordan Nolans reducering til 2-1 var det tætteste Kings kom på at holde liv i slutspilshåbet, for 50 sekunder før tid lukkede Jiri Hudler kampen med 3-1-scoringen i et tomt Los Angeles-mål.

Calgary spillede sig med sejren med i slutspillet og Los Angeles Kings kan heller ikke nå at hente Winnipeg Jets, som dermed også kvalificerede sig til slutspillet trods et straffeslagsnederlag på 1-0 til Colorado Avalanche.

I Eastern Conference tabte Boston Bruins med 4-2 til Florida Panthers. Det nederlag kan blive dyrt for Bruins, for Ottawa Senators vandt samtidig med 3-0 over New York Rangers. Boston skal dermed vinde deres sidste grundspilskamp samtidig med at Ottawa Senators taber i ordinær tid, hvis Bruins skal med i slutspillet. Alternativt skal Pittsburgh Penguins tabe deres sidste to grundspilskampe, hvis Boston skal hænge hatten på dem.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.