Kings og Jets fortsætter parløb

Der er hård kamp om de sidste slutspilspladser i Western Conference, hvor de forsvarende mestre fra Los Angeles Kings ser ud til at være i direkte kamp om én plads med Winnipeg Jets. Lørdag vandt begge hold.

Med fire kampe tilbage grundspillet er der stadig næsten dødt løb mellem Kings og Jets. Winnipeg Jets lagde pres på de forsvarende mestre ved at slå Vancouver Canucks med 5-4. Jets førte i størstedelen af kampen, men Canucks hang hele tiden på, så Winnipeg-spillerne kunne først ånde lettet op, da tiden løb ud.

I Los Angeles var det knap så målrigt, da Kings besejrede Colorado Avalanche. Kongerne vandt med 3-1, efter at Alec Martinez havde scoret det afgørende 2-1-mål midt i anden periode. Anze Kopitar lukkede kampen med to minutter igen, og Kings hentede dermed en livsvigtig sejr.

Los Angeles sidder nu på den sidste wildcard-plads i Western Conference. Winnipeg ligger under slutspilsstregen, men har ligesom Kings hentet 92 point i 78 kampe. Kings har vundet fire kampe mere i regulær tid og overtid end Jets, og det er derfor, at de forsvarende mestre lige nu har et mulehårs forspring til canadierne.

I Eastern Conference satte Pittsburgh Penguins en tomålsføring over styr mod Columbus Blue Jackets. Pingvinerne tabte med 5-3 og har nu kun tre point ned til den forkerte side af slutspilsstregen, hvor Ottawa Senators lige nu presser på.

Senators vandt lørdag med 4-3 over Washington Capitals efter overtid og har nu kun tre point op til en wildcard-plads, hvor Boston Bruins holdt sig inde i slutspilsvarmen ved at slå Toronto Maple Leafs med 2-1 efter straffeslag. Se stillingen i de to conferencer HER.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.