Kings gafler Milan Lucic

Der er gang i en storvask i Boston Bruins. Klubben har sikret sig endnu et valg i den første runde af årets draft ved at trade powerforwarden Milan Lucic til Los Angeles Kings.

Kings giver 13. valget i årets draft, samt den stærke målmand Martin Jones og AHL-backen Colin Miller i bytte for 27-årige Lucic, som er kendt for at være en af de mest barske spillere at spille over for i NHL. Boston Bruins vælger dermed tre gange i træk i første runde af draften, da de har både 13., 14. og 15. valget i draften.

Milan Lucic har lavet 342 point i 566 kampe for Boston, som han har spillet for i hele sin NHL-karriere. Bruins draftede den hårdføre canadier i anden runde af 2006-draften, og han kom ind i ligaen året efter.

Nu fortsætter Milan Lucic karrieren i Los Angeles. Hans canadiske landsmand Martin Jones rykker til gengæld den modsatte vej. Den 25-årige målmand har i de seneste år vist sit værd som en af ligaens bedste andenmålmænd. Jones havde dog ikke udsigt til at rykke ud af Jonathan Quicks skygge, og muligheden for at blive førstemålmand var derfor ikke til stede i Los Angeles.

Boston råder også over en stærk førstemålmand i finske Tuukka Rask, så klubskiftet betyder ikke umiddelbart, at Jones’ vej til en starterrolle er blevet nemmere. Martin Jones’ kontrakt udløber 1. juli. Herefter bliver han restricted free agent, så Bruins skal altså forhandle en ny kontrakt i hus med ham.

Milan Lucic har kontrakt for endnu en sæson. Hans årlige caphit ligger på $6 millioner, så det er en forholdsvis dyr herre, Kings har sikret sig. Boston har dog indvilliget i, at betale omkring halvdelen af Lucics løn i næste sæson, rapporterer ESPN’s Pierre LeBrun. Kings køber sig dog formentlig ud af kontrakten med Mike Richards, som dermed bliver fri på markedet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.