Islanders smed ny tremålsføring, men vandt

New York Islanders smed for fjerde gang i december en tremålsføring væk, da holdet mandag mødte Washington Capitals på hjemmebane. Denne gang fik det dog en god slutning for newyorkerne, som vandt med 4-3 i overtiden.

Backen Johnny Boychuk blev den store helt for Islanders, da han sikrede dem sejren tre minutter inde i overtiden. Scoringen var Boychuks første i to en halv måned, efter at canadieren ellers fik en forrygende start på sin Islanders-karriere med to mål og fire assists i sæsonens første tre kampe.

– Vi førte med tre mål i sidste kamp og igen i dag, og du må ikke smide sådan nogle føringer væk. Men vi fandt en måde at vinde på, efter at de kom tilbage, og det gav os to point, sagde Boychuk efter kampen til NHL.com.

Frans Nielsen spillede en fin kamp for Islanders, og hans kæde kunne juble otte minutter inde i første periode. Her styrede Anders Lee nemlig Thomas Hickeys afslutning i nettet bag Braden Holtby i Washington-målet og bragte Islanders foran med 1-0.

Den føring blev udbygget midt i anden periode, hvor Frans Nielsen i overtal fandt Lubomir Visnovsky, som scorede til 2-0. I begyndelsen af tredje periode blev det 3-0 ved Calvin de Haan, og så lignede Islanders vinderen. Capitals ville det dog anderledes og fik fremtvunget overtid med mål fra Eric Fehr, Nicklas Bäckström og Alexander Ovechkin.

Det blev dog Islanders, som løb med sejren takket være Boychuks scoring. Dermed rykkede Islanders op på en delt førsteplads i Metropolitan Division, fordi Pittsburgh Penguins tabte med 3-1 på udebane til New Jersey Devils. Washington Capitals måtte nøjes med et enkelt point som optakt til Winter Classic-kampen, hvor holdet nytårsdag møder Chicago Blackhawks, som slog Nashville Predators med 5-4 efter straffeslag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.