Islanders fremtvang kamp syv

New York Islanders og Washington Capitals må ud i en altafgørende kamp syv for at finde ud af, hvilket af holdene, der tager billetten til slutspillets anden runde.

Det er en realitet, efter at det lørdag lykkedes Islanders at vinde med 3-1 hjemme i Nassau Coliseum i seriens sjette kamp. Islanders blev taktfast båret frem af publikum, som måske så holdet for sidste gang på Long Island. Frans Nielsen og co. får fra næste sæson hjemmebane i Brooklyn, så hvis Washington vinder slutspilsserien, har Islanders spillet sin sidste kamp i den gamle arena.

Islanders’ kaptajn John Tavares åbnede målscoringen i lørdagens kamp. Med fem sekunder tilbage af første periode fik John Carlson udlignet for Capitals, og først midt i tredje periode sendte Nikolay Kulemin det forløsende 2-1-mål i nettet, selvom Islanders forinden havde flere store chancer.

Cal Clutterbuck dulmede publikums nerver med 53 sekunder igen, da han lukkede til 3-1 med en scoring i tomt mål. Islanders fik dermed udlignet til 3-3 i serien, hvor den afgørende kamp spilles i Washington mandag aften.

Chicago Blackhawks spillede sig lørdag videre til anden runde af slutspillet med en 4-3-sejr over Nashville Predators. Blackhawks vinder serien med 4-2.

Detroit Red Wings vandt lørdag med 4-0 på udebane mod Tampa Bay Lightning og fører nu serien med 3-2 i kampe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.