Islanders fik femte sejr i træk

New York Islanders er for alvor sluppet af med tidligere sæsoners november-kompleks. Onsdag hentede holdet sin femte sejr i træk, da Washington Capitals blev slået med 3-2 på et overtidsmål af John Tavares.

Frans Nielsen gjorde en fin figur i Islanders’ andenkæde, men den danske center måtte for fjerde kamp i træk forlade isen uden point. Nielsen kunne se Anders Lee score for anden gang i tre kampe, da amerikaneren bragte Islanders foran efter fem minutters spil.

Alexander Ovechkin udlignede for Capitals med et powerplaymål efter små 14 minutters spil, men fire minutter senere var Islanders i overtal, og det omsatte Travis Hamonic til en 2-1-scoring. Ovechkin udlignede igen i slutningen af anden periode med sit andet powerplaymål i kampen.

Der blev ikke scoret i tredje periode, men med 24 sekunder tilbage af overtiden blev John Tavares matchvinder for hjemmeholdet, da han scorede sit niende sæsonmål. 21-årige Ryan Strome lagde op til målet og blev noteret for to assister i kampen.

Sejren var Islanders’ femte på stribe, og holdet fortsætter dermed parløbet med Pittsburgh Penguins i toppen af Metropolitan Division, hvor begge hold har 32 point. Penguins, som onsdag vandt med 4-3 over Toronto Maple Leafs efter overtid, har spillet en kamp færre end Islanders.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.