Hansen og Canucks lever stadig i slutspillet

Vancouver Canucks hentede torsdag en livsvigtig sejr, da holdet på hjemmebane slog Calgary Flames med 2-1 og dermed reducerede til 3-2 i kampe i slutspilsserien mellem de to canadiske hold.

Jannik Hansen spillede en vigtig rolle for Canucks. Den 29-årige dansker spillede i førstekæden med Sedin-tvillingerne og han fik også næsten tre minutters istid i undertal, hvor Vancouver holdt Calgary fra at score.

Flames åbnede scoringen allerede efter to minutter og 40 sekunder spil, hvor David Jones satte pucken i nettet. Canucks pressede stærkt på i første periode og kom frem til flere gode chancer. Jannik Hansen var tæt på at udligne godt midtvejs i perioden, men hans firsttimer blev afvist af stolpen.

Vancouver fortsatte med at lægge et højt pres på Calgary i anden periode, og efter 13 et halvt minuts spil gav det endelig pote, da Nick Bonino fik udlignet til 1-1. Små to minutter inde i tredje periode scorede Daniel Sedin det forløsende 2-1-mål, da han var skarp foran nettet kort efter, at hans bror Henrik Sedin havde vundet en faceoff i gæsternes zone.

Canucks holder sig med sejren i live. Calgary Flames fører nu serien med 3-2 i kampe, og holdet kan lukke serien og sende Vancouver på sommerferie lørdag, hvor kamp seks spilles i Calgary.

Nashville Predators fik med en 5-2-sejr på et hattrick af svenske Filip Forsberg reduceret til 3-2 i deres serie mod Chicago Blackhawks. Washington Capitals vandt med hele 5-1 over New York Islanders og fører serien med 3-2, mens Tampa Bay Lightning med en overtidssejr på 3-2 udlignede til 2-2 i serien mod Detroit Red Wings.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.