Hansen lavede fodboldassist i ny sejr

Jannik Hansen viste, at der muligvis også er gået en god fodboldspiller tabt i ham, da han mandag aften lavede en assist med skøjten i Vancouver Canucks’ 2-1-sejr på udebane mod Florida Panthers.

Canucks kom til Florida med to sejre i bagagen, og det lykkedes canadierne at vinde for tredje gang i træk takket være en ny storkamp i målet af Ryan Miller. Miller var kun to et halvt minut fra at holde målet rent for tredje kamp på stribe, men Floridas Brandon Pirri forhindrede amerikaneren i et nyt shutout.

Det fik dog ingen betydning for kampens udfald, at Panthers scorede til sidst. Canucks førte nemlig 2-0 allerede efter otte minutter spil, hvor både Radim Vrbata og Bo Horvat havde fået pucken ind bag den tidligere Vancouver-målmand Roberto Luongo i hjemmeholdets mål.

Jannik Hansen lagde op til Horvats scoring, da han med venstreskøjten dirigerede pucken videre til sin unge kædekammerat, som herefter sørgede for at omsætte den fine pasning til scoring. Jannik Hansen har nu lavet point i tre kampe i træk, og er i alt oppe på 18 point i denne sæson.

Vancouver udbyggede med sejren forspringet ned til Los Angeles Kings, som røg under slutspilsstregen, da de hjemme tabte med 2-1 til Calgary Flames i overtiden. Canucks har tre point ned til Kings, og ser lige nu ud til at gå i slutspillet i den tætte Western Conference.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.