Hansen lavede assist i finalerevanche

Jannik Hansen spillede en af de afgørende roller, da Vancouver Canucks tirsdag tog revanche for nederlaget i Stanley Cup-finalen i 2011 ved at slå Boston Bruins med 2-1 på udebane.

Bruins fik ellers en forrygende start på kampen, da Daniel Paille bragte holdet foran allerede efter et minuts spil. Føringen holdt dog kun to et halvt minut, for her tog Jannik Hansen sagen i egen hånd. Hansen førte pucken frem fra egen zone og lagde den til sidst til rette for Ryan Stanton, som hamrede udligningen i nettet.

Resten af perioden forløb målløst, og det samme gjorde anden periode, selvom hjemmeholdet kom frem til masser af afslutninger. Eddie Läck spillede en stor kamp i Vancouver-målet, hvor han erstattede den skadede Ryan Miller. Den svenske målmand diskede op med 40 redninger i opgøret og blev fortjent kåret til kampens spiller.

Zack Kassian blev matchvinder for Canucks, da han scorede til 2-1 små syv minutter inde i tredje periode. Der blev ikke scoret flere mål, og Vancouver tog dermed to vigtige point med sig fra TD Garden. Canucks har nu fem point ned til Calgary Flames, som ligger på den første plads, der ikke giver adgang til slutspillet.

Boston er mere pressede i Eastern Conference, hvor holdet sidder på den sidste wildcard-plads. Bruins har kun to point ned til Florida Panthers, som tirsdag fik et enkelt point mod Chicago Blackhawks. Panthers er dermed stadig inde i slutspilskampen. Både Boston og Florida har 20 kampe tilbage at spille.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.