Hansen ikke med i storsejr

Jannik Hansen kom ikke i kamp for Vancouver Canucks, som mandag slog Mikkel Bødker og Arizona Coyotes med hele 7-1. Hansen blev for en sikkerheds skyld holdt ude, efter at han kollapsede i Vancouvers seneste kamp.

Før kampen var meldingerne ellers, at Hansen var klar til at spille. Hansen trænede med mandag morgen, men Canucks skønnede, at man havde brug for at tjekke danskerens helbred yderligere, før han igen skulle i kamp.

– Han har ikke haft nogen form for tilbagefald. Der var en test mere, lægerne ville se på, og det kunne ikke lade sig gøre før kampen. Hvis du ikke er sikker, så kan du ikke gøre det, siger Vancouvers træner Willie Desjardins til NHL.com.

Vancouver fik for alvor gang i målscoringen mod Arizona. Canadierne vandt med periodecifrene 3-0, 2-1 og 2-0 og tvang undervejs Coyotes til at skifte målmand. Alexandre Burrows scorede to gange for Canucks, som også fik Kevin Bieksa, Daniel Sedin, Brad Richardson, Chris Higgins og Shawn Matthias på måltavlen.

Mikkel Bødker fik 13:42 på isen fik Coyotes. Han fik skudt på mål tre gange og sluttede med -2 uden at blive noteret for point. Arizonas mål blev scoret i powerplay af svenske Oliver Ekman-Larsson.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.